Description
Naturalna argentyńska yerba mate Cruz de Malta z gałązkami. Jedna z najwyżej cenionych argentyńskich marek yerba mate. Jej smak jest bardziej łagodny, niż w gatunkach paragwajskich. Uważana jest za najmocniejszą w działaniu, bardzo mocno pobudza. Składniki: 100% ostrokrzew paragwajski. Sposób zaparzania: Nasyp do 3/4 objętości naczynia susz yerba mate i przykryj dłonią górną część naczynia, a następnie odwróć naczynie i wstrząśnij tak, aby pył z suszu znalazł się na niej. Delikatnie odwróć naczynie, aby zawartość nie zmieniła swojego położenia. Włóż bombille i zalej wodą o temp. 70-80°C, odczekaj 2-3 minuty i pij przez bombille powoli pamiętając, aby nie mieszać naparu. Produkt należy przechowywać w suchym, szczelnie zamkniętym, oryginalnym opakowaniu. Kraj produkcji: Argentyna
10 g cukru ile to łyżeczek, kawa pić czy nie, ryż proporcje, 135 g mąki ile to szklanek, czy cbd kopie, ksylitol sklep, herbata z alkoholem, tak po turecku, kawa parzona jak zrobić, bank mleka cennik, jak rozpuścić czekoladę w kąpieli wodnej, coco piotrków, czy herbata zielona jest zdrowa, orzechy laskowe właściwości, mate yerba, ekspres do kawy na kapsułki, syrop do kawy gdzie kupić, mały młynek do kawy
yyyyy