MULANO M17106 CZERWONY

617.00

Description

CZY BYŁEŚ W SYTUACJI, W KTÓREJ NIE MOGŁEŚ NAPIĆ SIĘ SWOJEGO ULUBIONEGO NAPOJU, PONIEWAŻ STRACIŁ SMAK PRZEZ WYSOKĄ TEMPERATURĘ ? KONIEC Z TYM

Kostkarka do hotelu, pubu, baru, restauracji, jak i domowego użytku – inteligentne rozwiązanie dla każdego!

Maszyna do lodu to produkt o bardzo wysokiej wydajności niemieckiego producenta MULANO. Umożliwia ona przygotowanie zimnych napoi w upalne dni, gdzie tylko będziesz miał na nie ochotę, zaletą jej jest kompaktowość. Idealnie nadaje się do drinków, jak i do koktajli oraz kawy mrożonej.

Przydatne urządzenie nawet do Twojego ogrodu! Ze względu na napełniany zbiornik wody urządzenie nie potrzebuje stałego dostępu do bieżącej wody. Wystarczy wlać wodę i czekać – wszystko zrobi się samo !

Dodatkowym atutem maszyny jest jest cicha praca oraz bezawaryjność.

Kostkarka jest wykonana ze stali nierdzewnej z dołączonym długim kablem, dzięki pojemnikom na lód jest ona bardzo łatwa w czyszczeniu – po prostu niezawodność i wysoka jakość produkcji stawia ją na pierwszych miejscach w kategorii.

W momencie napełnienia całego zbiornika kostkami lodu – maszyna samoistnie przerywa pracę wytwarzania dalej kostek.
Ponad to urządzenie posiada automatyczną funkcję zapobiegają przegrzaniu się kostkarki.

DIODY:
-ADD WATER – dolej wody – brak wody
-ICE BIN FULL – pojemnik jest pełny – opróżnij schowek na kostki lodu
-LARGE/SMALL – duże/małe – wybór rozmiaru kostek lodu
-CUBE SIZE – przycisk do przełączania rozmiaru kostek
-ON/OFF – wyłączony/ włączony

Ważne informacje do użytku maszyny :
– W celu utrzymania dysz maszyny w czystości producent zaleca wymianę wody w zbiorniku co 24h.
– Zalecana temperatura pokojowa w której znajduje się urządzenie to 15C w celu pełnej wydajności kostkarki
– Czas pomiędzy produkcją kolejnej porcji kostek to od 6 do 13 min.
– Temperatura pokojowa w jakiej może znajdować się urządzenie wynosi pomiędzy 5 a 40C
– Temperatura wody wlewanej do zbiornika powinna wynosić pomiędzy 8 a 32C

imbryk do herbaty z zaparzaczem, sałatki ania starmach, rize turcja, jak zrobić mojito, cold brew herbata, cukier biały a trzcinowy, liscie laurowe, pochodzi, jaka twardość wody ustawić w ekspresie, herbata z kulkami, na co szałwia, mąka kukurydziana a pszenna

yyyyy

+0